miércoles, 18 de febrero de 2015

PROJECTE FELICITAT


5 comentarios:

  1. Aquest treball no correspon al proposat i desenvolupat a l'assignatura. Tampoc és forma de lliurar un treball, deixar un producte digital sense més identificació ni comentari.

    ???

    ResponderEliminar
  2. Canvieu el títol de l'entrada també.

    Avui finalitza el termini

    ResponderEliminar
  3. No puc corregir si no poseu el link del treball en l'entrada. Vos he avisat de mil maneres. Demà es posen les notes i no puc ja res més.

    ResponderEliminar
  4. Impossible avaluar. La barra de desplaçament lateral no funciona i no es pot llegir. No contesteu cap avís fins i tot dels vostres companys. Vos he deixat missatges per facebook, per google i fent servir a altres company@s de la classe.
    Ja no puc fer més.

    ResponderEliminar
  5. A la descripció inicial cal ser una mica més clars i coherents: els models són socials i els construeix un sistema econòmic amb unes pretensions determinade, no són individuals. Millorable expressió.
    A les teories el treball és millorable sobre tot una part que és inintel.ligible i que denota copia o traducció ...Calia menys autors o teories i molt millor explicades per poder fer una bona crítica posterior.
    A la vostra crítica una pena que falle l'ortografia a sovint i el més important que no heu integrat a les vostres reflexions les teoritzacions dels experts. Vos haguera ajudat molt a justificar i aprofundir les vostres critiques. Aquest era l'objectiu i no hi esmenteu en cap moment el treball anteriorment fet que queda d'aquesta manera inutilitzat.

    ResponderEliminar